5 de juliol del 2015

Trobades territorials 2015. Sots-14

Bon nivell de les mitjanes


La selecció Sots-14 va estar enquadrada al Grup B de la competició, un grup complicat que reunia dos coneguts de la passada temporada Osona i Vallès Oriental, i es repetiria la circumstància de que no es va poder derrotar a cap dels dos equips, encara que es va guanyar a un Penedès Garraf que va donar molt bona imatge davant el combinat que varen dirigir Àngel Codina i Lorena Sánchez.


L'equip es composava per 12 jugadores provinents de quatre equips diferents. El CE Sabadell va aportar a Ana Hernández, Núria Frochoso, Carla Rodríguez i Marina Osete, mentre que les seves veïnes del CE Mercantil tenia a Paula Sánchez, Natalia Muñoz i Desirée Gálvez com a representants. Per la seva part, la EF Barberà-Andalucía aportava a Fatima Zohra i el Cerdanyola FC acudia amb Ana Collado, Sheila Atarés, Patrícia Oliva i Emma Estrella. 

Infografia: FCF

En el primer partit de la competició, contra Osona, Fatima va posar per davant a les vallesanes, per després desfer l'empat rival abans del descans amb un segon gol. Al segon temps, i amb el 2-1 al marcador, es varen desaprofitar algunes ocasions clares fins que les osonenques van empatar poc abans d'acabar el partit amb el 2-2 final. Es va seguir amb el partit contra les favorites del grup, un Vallès Oriental que no va fallar i que es va posar amb el 0-4 al marcador fins que de nou Fatima va posar el gol de l'honor per acabar 1-4. La competició es va acabar davant un Penedès Garraf que va demostrar una bona progressió esportiva envers la passada temporada, però que va encaixar ben aviat el 1-0 d'Estrella i a pesar d'empatar abans de la mitja part, va veure com al segon temps Ana posava el 2-1 definitiu.

Resultats Vallès Occidental Sabadell:
Osona - Vallès Occidental Sabadell     2-2
Vallès Oriental - Vallès Occidental Sabadell     4-1
Penedès Garraf - Vallès Occidental Sabadell     1-2

Classificació Grup A:
Barcelona     12 pts.

Tarragona      9 pts.
Maresme     4 pts.
Vallès Occidental Terrassa     3 pts.
Bages-Berguedà-Cerdanya    1 pts.

Classificació Grup B:
Vallès Oriental     9 pts.
Osona     4 pts.
Vallès Occidental Sabadell     4 pts.

Penedès-Garraf     0 pts.

Classificació Grup C:
Baix Llobregat     7 pts.
Girona     6 pts.
Lleida     3 pts.
Anoia    1 pt.

Semifinals:
Barcelona - Vallès Oriental     3-2
Baix Llobregat - Tarragona     0-0, 3-2 als penals

Final:
Barcelona - Baix Llobregat     2-0

Palmarès Sots-14:
2012: No es va disputar
2013: Girona
2014: Barcelona
2015: Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada