20 de juny del 2014

Trobades Territorials 2014. Sots-17

Millorar és l'objectiu


Les més grans de totes, tenen aquesta temporada l'objectiu d'aconseguir donar la mateixa bona imatge que la temporada passada, però aquest cop, el dissabte 21 de Juny, també tenen que intentar aconseguir puntuar, cosa que no van poder fer en l'anterior edició a pesar del bon joc que va practicar el conjunt que aquest campionat serà dirigit per Raúl Rodríguez acompanyat d'Alex Llongueras.



L'equip, està composat per 17 jugadores de set equips diferents com son el FC Sant Quirze, CE Mercantil, ADEFB Ripollet, CE Sabadell, Ripollet CF, EF Barberà-Andalucía i Cerdanyola FC, que han participat en les diverses sessions d'entrenament prèvies. Es deixa una plaça buida, per que una de les jugadores que podia haver sigut convocada, Elena Aguilar, va patir una lesió en l'últim entrenament.

La selecció es troba enquadrada en el Grup A, on compartirà amb quatre seleccions més l'intent d'arribar a semifinals, encara que disputant sols tres partits a la primera fase, en un sistema de competició força complicat. Disputarà els seus partits contra Osona, que la passada campanya va guanyar a la selecció blava per 3-0 i que sols el goal-average els va impedir arribar a semifinals. També s'enfrontarà al Vallès Oriental, selecció favorita per el seu gruix de llicències i per últim es trobarà amb el Baix Llobregat, que presentarà un equip molt potent amb jugadores que estan disputant la lliga de Preferent sènior. Amb l'únic equip del grup que no s'enfrontaran serà amb Tarragona, les hostes de la competició.

Calendari Vallès Occidental/Sabadell:
10.15: Osona - Vallès Occidental/Sabadell
12.30: Vallès Occidental/Sabadell - Vallès Oriental
17.15: Baix Llobregat - Vallès Occidental/Sabadell

Grup A:
Tarragona
Baix Llobregat
Osona
Vallès Occidental/Sabadell
Vallès Oriental

Grup B:
Lleida
Anoia
Girona
Maresme
Terres de l'Ebre

Grup C:
Penedès/Garraf
Bages/Berguedà
Barcelona
Vallès Occidental/Terrassa

En cas d'arribar a semifinals, aquestes es disputarien a les 19.15 hores, mentre que la final es disputarà a les 20.15. Tots els partits constaran de dues parts de 15 minuts, i si cal, es llançaran penals per desfer els empats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada