26 de juny del 2014

Trobades Territorials 2014, Sots-17

Barcelona va trencar l'hegemonia gironina


La selecció Sots-17 estava enquadrada al Grup A, on es trobaria amb quatre rivals força complicats en un sistema de competició també una mica difícil d'entendre, i amb l'objectiu de sumar després de tots els problemes en forma de baixes per viatges de final de curs o lesions d'última hora. Raúl Rodríguez i Àlex Llongueras tenien doncs la difícil missió de fer un paper acceptable en un mar de contratemps.



L'equip al final es va composar de 16 jugadores provinents de 7 equips diferents, com varen ser Elia Ramírez del FC Sant Quirze, Júlia Teixidó i Thaynara Bandeira de la ADEFB Ripollet, Delia Zambrano, Laura Segura i Paola Zambrano del CE Sabadell, Anabel González del CF Ripollet, Natàlia Baqué del CE Mercantil, Laura Romero, Núria Vázquez, Eli de Santiago, Mireia Guillén i Claudia Lázaro del Cerdanyola FC i Mabel Lucena, Mariona Castells i Natalia León de la EF Barberà-Andalucía.

En el primer partit del grup, l'equip s'enfrontava a la selecció d'Osona, potent selecció que la temporada passada va golejar a les vallesanes per 0-3, però que aquesta temporada no van poder aconseguir el segon gol que els donava la victòria per 0-2 fins els últims minuts. En el segon partit de la competició, les blaves començaven encaixant davant el Vallès Oriental, però poc a poc van anar recuperant terreny i el 1-1 arribaria amb una vaselina imparable de Mireia Guillén, que cap a la part final del partit faria un segon gol per emmarcar, enganxada a la banda, imparable, per firmar la victòria 2-1 davant un equip que al final seria semifinalista. El tercer encontre de les blaves, van patir contra un equip que portava quatre jugadores de Preferent a les seves files, i on Elia i Delia varen tenir molt protagonisme sota pals, però que no van poder evitar la derrota 0-2, contra el Baix Llobregat, que va arribar a la final de la competició.

Resultats Vallès Occidental/Sabadell:
Osona - Vallès Occidental/Sabadell     2-0
Vallès Occidental/Sabadell - Vallès Oriental     2-1
Baix Llobregat - Vallès Occidental/Sabadell     2-0

Classificació Grup A:
Baix Llobregat      9 pts.
Vallès Oriental      6 pts.
Osona      6 pts.
Vallès Occidental-Sabadell      3 pts.
Tarragona      0 pts.

Classificació Grup B:
Girona      7 pts.
Lleida      5 pts.
Maresme      3 pts.
Anoia      4 pts.
Terres de l'Ebre     0 pts.

Classificació Grup C:
Barcelona     9 pts.
Penedès-Garraf      6 pts.
Vallès Occidental-Terrassa      1 pt.
Bages-Berguedà-Cerdanya      1 pt.

Semifinals:
Girona - Baix Llobregat     2-2 Victòria als penals del Baix Llobregat.
Barcelona - Vallès Oriental     2-1

Final:
Barcelona - Baix Llobregat     1-1 Victòria als penals de Barcelona.

Com a apunt, cal dir que per quadrar els partits disputats per els equips dels grups A i B, es va disputar un partit intergrups, que en aquest cas era el Vallès Oriental-Maresme.

Palmarès Sots-17:
2012: Girona (Sots-16)
2013: Girona (Sots-16)
2014: Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada