19 de juny del 2014

Trobades Territorials 2014. Sots-14

L'infantil vol donar la campanada


A les trobades territorials que tindran lloc aquest proper dissabte 21 de Juny, en la categoria Sots-14 trobem un equip representant del Vallès Occidental-Sabadell, que portat per en Àngel Codina i Sònia Lorenzo, intentaran millorar donar la sorpresa en un grup força dur, amb una selecció on no sols destaquen les individualitats, si no el joc en conjunt de l'equip.



L'equip, desprès dels diversos entrenaments reglamentaris que ha disposat aquests dos últims mesos, està composat per 12 jugadores de quatre clubs diferents, UE Castellar, CE Sabadell, Cerdanyola FC i CE Mercantil que intentaran representar a la delegació intentant millorar la classificació de la passada temporada, on es va tornar amb un sol punt del torneig, encara que sols es va disputar dos partits.

La selecció es troba enquadrada en el Grup A, on tindrà quatre companys de viatge en una competició on els tres campions de grup més el millor segon, passen a la ronda prèvia a la final. En la primera fase, disputarà els seus partits contra, Tarragona, on juga la portera del Juvenil-Cadet del Reus Deportiu de Primera divisió, les semifinalistes de la passada edició, Baix Llobregat. També s'hi trobaran a Osona, a la qual es va empatar la passada edició, i el Vallès Oriental, una selecció molt perillosa degut al potencial en llicències que té.

Calendari Vallès Occidental/Sabadell:
10.00: Osona - Vallès Occidental/Sabadell
10.40: Tarragona - Vallès Occidental/Sabadell
12.25: Vallès Occidental/Sabadell - Vallès Oriental
16.30: Baix Llobregat - Vallès Occidental/Sabadell

Grup A:
Tarragona
Baix Llobregat
Osona
Vallès Occidental/Sabadell
Vallès Oriental

Grup B:
Lleida
Anoia
Girona
Maresme

Grup C:
Penedès/Garraf
Bages/Berguedà
Barcelona
Vallès Occidental/Terrassa

En cas d'arribar a semifinals, aquestes es disputarien a les 18.15 hores, mentre que la final es disputarà a les 19.00. Tots els partits constaran de dues parts de 15 minuts, i si cal, es llançaran penals per desfer els empats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada