24 de juny del 2014

Trobades territorials 2014. Sots-12

Les més petites, a un pas de semifinals


La selecció Sots-12 va ser enquadrada al Grup A de la competició, on es trobaria a quatre equips més amb ganes d'arribar a semifinals de la competició en el marc de les Trobades Territorials 2014. L'equip conduït per Gerard Taulé, José Reina i Míriam Navarro afrontava però un dels grups més durs per el que es va acabar veient a posteriori. 



L'equip, es composava de 12 jugadores de 12 equips diferents, com varen ser Patrícia Lorca de la EF Barberà-Andalucia i Meritxell Muñoz, de la UE Sabadellenca, Viktoria Adrianova de la ADEFB Ripollet, Marcia Antonella Romoleroux de la UCF Can Rull RT, Maria Valero, de la UE Castellar, Ariadna Montávez, Verónica Álvarez i Arancha Gutiérrez del CD Badia, Natàlia Muñoz i Andrea Tapia del CE Mercantil, Zaira Bautista del CE Sabadell i Emma Estrella del Cerdanyola FC.

En el primer enfrontament de la competició, les blaves varen donar compte de la selecció d'Osona per un contundent 4-0 en un partit que varen dominar àmpliament i on Viktoria va marcar tres gols mentre que Peque va rematar al rival. Al segon encontre davant Tarragona, les vallesanes van marcar primer per mitjà de Viktoria però van veure com els remuntaven el partit per tornar a empatar Biki en el descompte acabant el partit 2-2. Llavors, en l'últim partit del matí, el Vallès Oriental es posaria endavant del marcador, però Viktoria marcaria l'empat per arribar desprès a dominar les rivals per 1-3, aconseguint Zaira retallar distàncies en un partit on les ocasions varen ser de les del Vallès Occidental-Sabadell i els gols de les visitants amb el 2-3 final. En el partit de la tarda, els dos equips es jugaven passar a semifinals i aviat la envergadura de les del Baix Llobregat s'imposaria, primer 0-2, i després d'un altre gol d'Adrianova, el 1-3, per acabar de nou Biki fent el 2-3.

Resultats Vallès Occidental/Sabadell:
Osona - Vallès Occidental/Sabadell     0-4
Tarragona - Vallès Occidental/Sabadell     2-2
Vallès Occidental/Sabadell - Vallès Oriental     2-3
Baix Llobregat - Vallès Occidental/Sabadell     3-2

Classificació Grup A:
Baix Llobregat     10 pts.
Vallès Oriental     8 pts.
Vallès Occidental-Sabadell     4 pts.
Tarragona     3 pts.
Osona     1 pt.

Classificació Grup B:
Girona     9 pts.
Lleida     4 pts.
Maresme     4 pts.
Anoia     0 pts.

Classificació Grup C:
Barcelona     9 pts.
Penedès-Garraf     4pts.
Vallès Occidental-Terrassa     3 pts.
Bages-Berguedà-Cerdanya     1 pt.

Semifinals:
Girona - Baix Llobregat     4-1
Barcelona - Vallès Oriental     1-2

Final:
Girona - Vallès Oriental     3-1


Palmarès Sots-12:
2012: Bages
2013: Baix Llobregat
2014: Girona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada