22 de juny del 2014

Resultats de les Trobades territorials 2014

Girona guanya a Sots-12 i Barcelona s'imposa a la resta

Aquest passat dissabte 21 de Juny es varen disputar les Trobades territorials de la FCF de futbol femení a Salou, sent aquesta la tercera edició i amb un ampli èxit participatiu i de públic. Avui us fem una vista general del que va ser la competició i en els propers dies us anirem desgranant una per una les categories i la feina feta per els participants de les seleccions del Vallès Occidental Sabadell.

En la categoria Sots-12, les campiones varen ser la selecció de Girona, que aconseguia així el seu primer títol, després de superar a la primera fase a Maresme (1-0), Lleida (1-0) i Anoia (5-0) i batre a semifinals a Baix Llobregat per 5-1. A la final va superar al Vallès Oriental per 3-1.

Girona - Vallès Oriental     3-1

A la categoria Sots-14 va aconseguir el seu primer títol Barcelona, que batria en el seu debut a Vallès Occidental-Terrassa (7-0), a Penedès-Garraf (2-1) i a Bages-Berguedà-Cerdanya (2-0). A les semifinals, s'hauria de tornar a enfrontar a Bages-Berguedà-Cerdanya, les segones millors classificades dels tres grups i les tornarien a batre per 3-1, i a la final es coronarien amb un contundent 7-1 contra Lleida.

Barcelona - Lleida     7-1

I en la categoria de Sots-17, Barcelona aconseguiria destronar a les campiones de les dues últimes edicions, Girona, després de guanyar a Vallès Occidental-Terrassa i a Penedès-Garraf per uns ajustats 1-0, a Bages-Berguedà-Cerdanya per un clar 5-0, arribar a semifinals on van batre a Vallès Oriental per 2-1 i superar per penals a la final al Baix Llobregat després de que acabés el seu partit amb un empat 1-1.