18 de juny del 2014

Les més petites coneixen el seu calendari


Les trobades territorials que tindran lloc aquest proper dissabte 21 de Juny, tenen en la categoria Sots-12 a un equip representant del Vallès Occidental-Sabadell, que conduït per en Gerard Taulé, acompanyat per en Jose Reina i la Míriam Navarro, que intentaran aconseguir que les nenes s'ho passin bé i si es pot portar una alegria cap al Vallès, seria el premi a la feina realitzada des de principi de temporada per tots els integrants de l'equip i delegació.


L'equip, està composat per 12 jugadores de nou clubs diferents, CE Mercantil, EF Barberà-Andalucía, CD Badia, UE Castellar, ADEFB Ripollet, UE Sabadellenca, CE Sabadell, Cerdanyola FC i UCF Can Rull Rómulo Tronchoni, que han estat en diversos entrenaments i que han arribat al final a la convocatòria per el torneig que es disputarà a Salou. 

La selecció es troba enquadrada en el Grup A, on compartirà amb quatre seleccions més l'anhel d'arribar a semifinals en una competició on els tres campions de grup més el millor segon, passen a la ronda prèvia a la final. En la primera fase, disputarà quatre partits contra potents seleccions, entre elles la hoste de la competició, Tarragona, o les actuals campiones, Baix Llobregat, sense oblidar-se d'Osona, semifinalista el passat torneig i que ens va vèncer a la primera fase i el Vallès Oriental, una selecció molt perillosa degut al potencial en llicències que té.

Calendari Vallès Occidental/Sabadell:
10.00: Osona - Vallès Occidental/Sabadell
10.40: Tarragona - Vallès Occidental/Sabadell
12.25: Vallès Occidental/Sabadell - Vallès Oriental
16.30: Baix Llobregat - Vallès Occidental/Sabadell

Grup A:
Tarragona
Baix Llobregat
Osona
Vallès Occidental/Sabadell
Vallès Oriental

Grup B:
Lleida
Anoia
Girona
Maresme

Grup C:
Penedès/Garraf
Bages/Berguedà
Barcelona
Vallès Occidental/Terrassa

En cas d'arribar a semifinals, aquestes es disputarien a les 18.15 hores, mentre que la final es disputarà a les 19.00. Tots els partits constaran de dues parts de 15 minuts, i si cal, es llançaran penals per desfer els empats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada