27 de juny del 2014

El que no es veu

Moltes hores de moltes persones per un dia de competició


Molts cops no som conscients de la feinada que es fa  fora de la vista de molts per a fer funcionar un torneig com van ser les passades trobades territorials femenines del 21 de Juny, i aquest cop us detallarem una mica el funcionament general i en particular de la delegació del Vallès Occidental-Sabadell, on basem la nostre informació.

Lorena Sánchez, la fisioterapeuta, en plena feina.

Son molts mesos de preparació. Des de principis de temporada, on es comença a moure els detalls amb la feina del Directiu del Futbol Femení de l'Albert Montull, amb les aportacions de delegats territorials, fins al treball per aconseguir patrocinadors o la feina per a preparat tots els equipatges de les jugadores i entrenadors.

Roger Benet, fotògraf a les Trobades (Foto: Marta González).

En la delegació del Vallès Occidental-Sabadell, sota el paraigües de la direcció de la FCF, hi ha la feina oculta de Glòria Ribas, l'administrativa de la delegació que envia totes les convocatòries als clubs puntualment, rebudes del delegat territorial Jordi Romagosa. Aquest delegat, escull a diferents col·laboradors per a les diverses tasques que es fan tot l'any, des del control dels partits els caps de setmana, a la Jornada del 1 de Maig fins a les Trobades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada