4 de juliol del 2013

Trobades Territorials 2013. Sots-16

Les més grans varen caure en el grup de les passades campiones, que varen repetir


Les Cadets tenien una missió molt difícil, que era lluitar contra les actuals campiones i les rivals a batre, ja que la territorial de Girona demostra any a any la seva feina i treball en el creixement del futbol femení, sabent aprofitar els recursos i la feina d'equips com Estartit, Girona o Cabanes. Osona també era un dels rivals temibles i les dues seleccions van demostrar per que eren favorites.

Alegria temporal contra les campiones (Foto: Roger Benet).

La sots-16, la va conduïr Raúl Rodríguez, assistit per Pedro Salado i Alexandre Llongueras. Van comptar amb les jugadores del CE Mercantil, Laia Pozo, Ivet Lloansí, Mireia Miró i Marta Guillamón, per part de la EF Barberà-Andalucía, Teresa Gómez i Júlia Muñoz, del Cerdanyola FC, Alba Castro, Cristina Monje, Núria Vàzquez i Clàudia Lázaro. ADEFUT Ripollet i FC Sant Quirze varen aportar a Thaynara Bandeira i Eli de Santiago respectivament i CD Badia a Élia Ramírez i Anabel González. Per part del CE Sabadell, Inés Palmiero, Cristina Gómez, Carla Arnedo i Laura Segura.

El primer partit el varen afrontar davant les campiones de les Trobades Territorials 2013. Girona era el rival a batre i va demostrar que sabia patir. Les vallesanes des de bon principi varen donar-los guerra, fent-les patir en les jugades a pilota aturada i aguantant el joc bastant dur de les gironines, que no es varen reprimir en cap moment per tallar el joc de les blaves. Teresa Gómez, va marcar el 1-0 que significava la sorpresa del partit, però en l'últim quart d'hora les gironines varen treure tot el seu potencial i en els últims minuts van plasmar la remuntada, a pesar de la gran actuació de Inés Palmiero, que va aturar fins a quatre un contra un abans del segon gol gironí.

El segon partit, contra Osona, ja va ser força diferent. Les vallesanes no es varen sentir en cap moment a gust amb el joc de les seves rivals i a mitjans del partit ja ho tenien tot perdut, encaixant un 0-3 potser excessiu per el mèrit dels dos equips sobre el terreny de joc. En aquell moment, el seleccionador del Vallès Occidental Sabadell va fer tots els canvis possibles, fent jugar a totes les convocades, i les jugadores que hi havia sobre la gespa, van donar-ho tot per acabar donant una digne imatge com a equip.

Grup:
Tarragona - Osona     0-2
Vallès Occidental Sabadell - Girona     1-2
Vallès Occidental Sabadell - Osona     0-3
Tarragona - Girona     0-6

Girona     6
Osona     6
Vallès Occidental Sabadell     0
Tarragona     0

Semi-finals:
Anoia - Maresme     2-0
Girona - Barcelonès     2-0

Final:
Girona - Anoia     4-1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada