3 de juliol del 2013

Trobades Territorials 2013. Sots-14

Una derrota i un empat aconseguits en el grup d'on va sortir la posterior campiona

La selecció sots-14 va anar a les trobades territorials on ocupava un grup terrible per a les seves aspiracions, ja que s'havia d'enfrontar a una de les favorites, Girona, i a una altre potent selecció com és la d'Osona. A pesar de la derrota inicial, no varen abaixar mai el cap i varen fer un bon paper durant el torneig.

Esforç en el grup més difícil (Foto: Roger Benet).

La sots-14, dirigida per Àngel Codina, ajudat per Sònia Lorenzo i Alexandre Llongueras, van assistir a les trobades amb les següents jugadores del CE Mercantil: Amanda Manjón, Natàlia Baqué, Júlia Martínez i Marina Martínez, les del Cerdanyola FC, Júlia Divu, Élia Martínez, Paula Cabeza i Paula Blas, i finalment del CE Sabadell varen venir seleccionades Lorena Camargo, Asha Sancho i Ainoa Segura. En el grup, es varen enfrontar amb les que finalment varen ser campiones, una selecció de Girona que les va derrotar per 3-0, i en el segon partit, varen empatar amb la selecció d'Osona 1-1.

En el primer partit, i ja durant la primera part, es va veure que no tindrien opció davant Girona, un rival a posteriori campió del torneig. Al descans es va arribar amb un contundent 3-0 i els entrenadors varen voler donar oportunitat a totes les nenes convocades per al partit. La segona part, amb lleuger domini gironí, però, va ser més anivellada i el partit no va registrar cap més gol.

En el segon partit, ja es van veure dues seleccions força més anivellades, i Osona va posar-se per davant del marcador, amb el 1-0, que Júlia Martínez va anivellar marcant el 1-1. En els penals les vallesanes varen demostrar superioritat i van guanyar, encara que es quedarien fora de semi-finals.