Trobades Territorials 2013. Sots-12

Les més petites, a pesar de les dues derrotes, varen demostrar molt bon joc

Avui comencem amb el primer dels tres articles dedicats a les passades Trobades territorials, que es varen disputar a Salou, on 590 jugadores, 150 tècnics i fisioterapeutes i milers de persones varen passar aproximadament, en unes trobades que organitza la FCF anualment.

Gerard Taulé, dirigint un dels partits (Foto: Roger Benet).

La sots-12, va ser dirigida per Gerard Taulé, acompanyat per en José Reina i Míriam Navarro, que van seleccionar a les jugadores de la EF Barberà-Andalucía: Vero Álvarez, Noelia Muñoz, Paula Sanabria, Carla Rodríguez i Clàudia Hortigón, a les del CE Mercantil: Montse Quesada, Patrícia Baena, Laura Carralero i Berta Ruano. Per part del Cerdanyola FC, van assistir Clàudia Díaz, Nayade Malechón i Andrea Burgos, i del CE Sabadell, Aida Esteve. Varen caure derrotades al primer partit contra la Selecció de Girona per 2-1, i davant la semifinalista Osona per 3-1.

En el primer partit, el Vallès Occidental-Sabadell s'enfrontava a la selecció de Girona. El rival era el més dur del grup, però les nostres en cap moment varen perdre la cara del partit, arribant amb l'empat, 0-0 al mig temps. Llavors, fins i tot, a la segona part, i dominant, Vero Álvarez va fer el 1-0, amb el que les blaves sorprenien a les gironines, però no varen poder aguantar la superioritat física de les seves rivals, i varen patir la remuntada d'un rival que no va passar a semi-finals per el goal-average.

En el segon partit, contra Osona, gairebé el mateix guió. Aida Esteve va posar en franquícia a les vallesanes, fent el 1-0, però al segon temps, les osonenques varen remuntar, fent el 1-2 a pocs minuts del final, i quan les blaves es varen llançar a l'atac a la desesperada, varen encaixar el 1-3 que les eliminava definitivament.

Lluita i esforç (Foto: Roger Benet).