25 de juny del 2013

Trobades territorials a Salou

Aquest 29 de Juny a Salou es disputa la última competició oficial de la temporada

Tanquem la temporada amb les Trobades Territorials, i en el cas de futbol femení, es disputaran a Salou (Tarragona), en el Complex Esportiu Futbol Salou, una instal·lació molt nova i preparada per a la pràctica del futbol, amb fins a 8 camps de futbol-11 incloent de gespa natural. Aquest complex esportiu és tant nou que no el trobem encara fotografiat per el google maps, per el que us adjuntem a 'Ubicació' on es troba, encara que hi veieu un descampat.

Preseleccionades del Vallès Occidental-Sabadell Sots-16.

El Vallès Occidental-Sabadell hi enviarà a 3 seleccions, la Sots-16, la Sots-14 i la Sots-12, disposades sobretot a que les nenes passin un dia agradable entre amigues, facin noves amistats i tinguin una experiència nova en un campionat diferent, i que ho facin practicant l'esport que els agrada. Esperem també que arribin el més lluny possible en l'àmbit esportiu, però és en el personal on es desitja que creixin més.

Preseleccionades per Tarragona Sots-12 (Foto: www.fcf.cat).

La competició en si, ha adjuntat a les nostres representants en un dificilíssim grup amb Girona, Osona i Tarragona, encara que només disputaran 2 encontres, contra les dues primeres nombrades, quedant-nos sense jugar contra les locals. Els horaris de joc seran debut contra Girona a les 11 del matí i a la tarda, contra Osona a les 15 hores. Cal recordar que Girona Sots-16 va ser la temporada passada campiona de la Trobada 2012.

Preseleccionades per Lleida Sots-14 (Foto: www.fcf.cat).

A la categoria Sots-12, el 2012, va ser la Territorial del Bages la que va aconseguir el títol, desprès de derrotar en els penals a una altre de les seleccions que ens trobarem en plena competició, Osona. La passada temporada, no es va disputar la categoria Sots-14, per tant, serà una novetat i qui guanyi serà la que inauguri el palmarès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada